Sushi'de Spirit Bean Açılışları – Bigpara Haberleri

Yaratılış Tarihi: 02 Eylül 2025 04:00

Migros, Erzurum, VI. Türk kooperatiflerinin fuarında yerel üreticiler ve kooperatiflerle tanıştı.

Prof.Dr. Dr. Ömer Bolat katıldı. Özel yemekler, yerel ve coğrafi ürünler kullanılarak Migros Standındaki seminerlerde yapıldı. Migros'un ünlü şef, Erzurum suşi omurgası, tapas barbunya crush, Hatay Kösmbe ve mercimek ağrılarıyla yapılan ve ziyaretçilere sunulan yerel mercimekler şeklinde hazırlanan Anadolian Sapori markası altında Migros'un ünlü şefi.

Migros Grubu İletişim ve Sürdürülebilirlik Grubu Direktörü Kaan Üyver, Anadolu boyunca yerel ve coğrafi olarak belirgin üretim değerlerini koruduğunun altını çizdi. Üyver, satın alma, finansman kolaylığı, lojistik ve ambalaj desteği ile üretken ve sürdürülebilir bir iş modelinin oluşturulmasına katkıda bulunduğumu söyledi. Bugüne kadar, bölgesel ve özel sektörde Erzurum'dan Kayseri'nin yeşil mercimeklerine, Bingöz Honey ve Çukurova'daki Niyde patateslerine kadar birçok işbirliği yarattık. Desteğimizi güçlendirerek desteğimize devam ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir